İçeriğe geç

Ürün Detayları

Loba 2K Supra A.T.

Su Bazlı 2K Poliüretan Parke Cilası

  • Çizilmelere karşı son derece yüksek dayanıklılık
  • Kimyasallara, sürtünmeye ve aşınmaya karşı mükemmel dayanıklılık
  • 12 saat sonra kullanıma hazır zeminler
  • Farklı zeminlerde üniversal olarak kullanım imkânı
  • Arttırılmış kayma direnci (R9 Kaydırmazlık Sınıfı)
Emicode EC 1

Ürün Tipi

Su bazlı 2K poliüretan parke cilası.

Çok yoğun kullanımlar için uygundur. Cilanın çiziklere karşı ve normal dayanıklılığının son derece yüksek olması, ahşap zemin için uzun süre dayanıklı bir koruma sağlar. Ayrıca sadece 12 saatlik bir sertleşme süresinden sonra tam kapsamda yük uygulanabilir. Elastiktir; kimyasallar ve aşınmaya karşı mükemmel dayanıklılık sağlar. Farklı zeminlerde üniversal olarak kullanılabilir.

Kullanım Alanları

Yalnızca iç mekân kullanımları içindir.

Parke, ahşap zeminler ile mantar, linolyum ve PVC kaplamalar için uygundur. DIN 18032’ye uygun olarak spor zeminleri için gereken kayma sürtünme katsayısına ulaşır. Sertifikalı FIBA ürünü DIN EN 16165:2021-12 Değerlendirme Sınıfı R9’a uygun olarak kayma önleyici.

Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar

  • Yüzey, tekniğe uygun şekilde zımparalanmış olmalıdır. Zemin kuru olmalı ve olası eski katmanlar, yağ, gres, silikon, zımpara tozu ve diğer kirlerden arındırılmış olmalıdır.
  • +15°C ila + 25°C oda sıcaklığı, +15°C ila +22°C zemin sıcaklığı, %40 – %75 bağıl nem, +18°C – + 25°C malzeme sıcaklıkları, maks. %12 ahşap neminde optimum işleme koşulları oluşur, çalışma mekanları ise yeterli şekilde havalandırılmalıdır.
  • Ürün uygulamaya hazır şekilde ayarlanmıştır ve inceltilmemelidir!
  • En erken 4 saat sonra dikkatli bir şekilde üzerinde yürünebilir, ara zımpara yapılabilir ve üzerine cila uygulanabilir. 12 saat sonra tam yüklenme, 3 gün sonra ise ilk bakım ve tam kapatma yapılabilir.
  • Belirtilen kuruma süreleri +20°C’de ve % 50 arasındaki bağıl nemde ve ayrıca çalışma mekanlarının özenli bir şekilde havalandırılması, hava cereyanının olmaması durumunda geçerlidir. Daha düşük sıcaklıklar, daha yüksek bağıl nem değerleri, kötü havalandırma kurumanın gecikmesine neden olur. Sertleşme durumuna ulaşılmadan önce nemli temizlik yapmayın ve halı döşemeyin.
  • Halı altlıkları, mobilya ayakları, sandalye tekerlekleri, elastik parke ve montaj yapıştırıcıları gibi yumuşatıcı madde içeren malzemeler yumuşamalara ve renk değişikliklerine neden olabilir. Derzlerdeki tortular, dokunma hissine yönelik ve optik rahatsızlıklara neden olabilir. Saç boyaları, otomobil, motosiklet, bisiklet lastikleri, vb. maddelerden kaynaklanan kirlenme durumları yüzeyde sürekli, geri dönüşü olmayan renk değişikliklerine neden olabilir.

Ambalaj

5 kg’lık set

Raf Ömrü ve Depolama

Orijinal açılmamış ambalajında, kuru ve serin mekanlarda yaklaşık 12 ay saklanabilir.

 

 

 

 

Üzerinde Yürünebilme Süresi*

Yaklaşık 4 saat

Hafif Kullanım*

24 saat sonra

İlk Bakım Yapılabilme Süresi*

3 gün sonra

*Belirtilen kuruma süreleri +20°C’de ve % 50 arasındaki bağıl nemde ve ayrıca çalışma mekanlarının özenli bir şekilde havalandırılması, hava cereyanının olmaması durumunda geçerlidir. Daha düşük sıcaklıklar, daha yüksek bağıl nem değerleri, kötü havalandırma kurumanın gecikmesine neden olur.

Malzeme İhtiyacı

Yaklaşık 100 ml/ (8-10 /l)

Uygulama Sıcaklığı

+15°C ila +25°C

Viskozite

19 ±2s

EMICODE

EC1 – Düşük emisyonlu

GISCODE

W3/DD+

 

 

 

m² cinsinden alan

Bu ürünle ilgili sorularınız mı var?
İletişim formumuzu doldurarak bu ürünle ilgili sorularınızı yöneltebilirsiniz.

BİZE ULAŞIN